Privacyverklaring

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens overeenkomstig art. 13 van 2016/679 Verordening (EU) van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 (“Algemene verordening gegevensbescherming”)

Welkom op onze website cinziarossi.com.

Uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens zijn erg belangrijk, daarom verzamelen en beheren we uw persoonsgegevens met de grootste zorg en nemen we specifieke maatregelen om deze veilig te houden.

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door cinziarossi.com met betrekking tot uw browsen op cinziarossi.com en het gebruik van de aangeboden diensten. We vragen u ook om het “Cookiebeleid” en de “Algemene voorwaarden” van de website cinziarossi.com te lezen, die gedetailleerde informatie bevatten over de voorwaarden met betrekking tot onze diensten. Sommige diensten kunnen onderhevig zijn aan specifieke juridische voorwaarden, in welk geval we u van tijd tot tijd alle relevante informatie zullen verstrekken.  

Wie is de gegevensbeheerder?

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens uitgevoerd door CINZIAROSSI di Cinzia Rossi, via Dei Traghetti n. 111 – 00121 Rome (Italië), btw-nummer 03440270928, als gegevensbeheerder.
Voor elke opheldering, vraag of vereiste met betrekking tot uw privacy en de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u op elk moment contact met ons opnemen door een verzoek te sturen naar onze klantenservice, door te bellen naar +39 06 83905652 of door te schrijven naar het adres van CINZIAROSSI.

Welke gegevens verwerken we en waarom?

De persoonlijke gegevens die CINZIAROSSI verwerkt, zijn de gegevens die u ons verstrekt wanneer u een bestelling plaatst en goederen koopt, en die we verzamelen terwijl u bladert of de diensten gebruikt die worden aangeboden op cinziarossi.com. CINZIAROSSI kan dan gegevens over u verzamelen, bijvoorbeeld persoonlijke gegevens zoals voor- en achternaam, verzendadres en factuuradres, browsegegevens en uw koopgedrag. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • het koopcontract sluiten en uitvoeren voor goederen aangeboden op cinziarossi.com;
  • registratie op de site en het gebruik van diensten die zijn gereserveerd voor geregistreerde gebruikers toestaan;
  • uw verzoeken beheren die zijn doorgestuurd naar onze klantenservice;

In de bovengenoemde gevallen is de verwerking van uw persoonsgegevens gerechtvaardigd aangezien dit noodzakelijk is om een ​​overeenkomst met u uit te voeren of om u de dienst te verlenen waar u specifiek om heeft gevraagd. We voeren ook statistische onderzoeken en analyses uit met gegevens in geaggregeerde vorm om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met en gebruik maken van de site, om ons aanbod en onze diensten te verbeteren. Alleen met uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij uw persoonsgegevens echter verwerken om:

  • commerciële en promotionele communicatieactiviteiten uitvoeren;
  • pas de site en de commerciële aanbiedingen aan op basis van uw interesses;

Wie verwerkt uw gegevens?

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door personeel dat naar behoren is geautoriseerd door CINZIAROSSI als gegevensbeheerder. Voor organisatorische en functionele behoeften met betrekking tot de levering van diensten op cinziarossi.com, kunnen uw gegevens ook worden verwerkt door een partner gekozen door CINZIAROSSI, voor de volgende doeleinden:

  • verwerking van betalingen: in het geval u ervoor kiest om de bestelling met PayPal te betalen, kunnen uw gegevens naar de gerelateerde diensten worden gestuurd om de betaling te verwerken;
  • doorgeven van afleveradres aan koeriers: voor de bezorging van de bestelling bij u thuis worden uw gegevens (adres en telefoonnummer) doorgegeven aan de koeriers om de bestelling thuis af te leveren;

Deze partners zijn geëvalueerd en gekozen door CINZIAROSSI vanwege hun bewezen betrouwbaarheid en competentie. Sommige van deze onderwerpen kunnen ook gevestigd zijn in niet-EU-landen en in deze gevallen wordt de overdracht van uw persoonsgegevens in deze landen uitgevoerd in overeenstemming met de waarborgen die de wet biedt. 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw persoonlijke gegevens voor een beperkte periode, afhankelijk van het doel waarvoor ze zijn verzameld, waarna uw persoonlijke gegevens op een onomkeerbare manier worden verwijderd of anderszins anoniem worden gemaakt. De bewaartermijn is afhankelijk van het verwerkingsdoel:

  • de gegevens die worden verzameld tijdens de aankoop van goederen op iafstore.com worden verwerkt totdat alle administratieve en boekhoudkundige formaliteiten zijn vervuld en daarom zijn ingediend in overeenstemming met de lokale belastingwetgeving (tien jaar);
  • de gegevens die zijn opgeslagen in het account (e-mail, voor- en achternaam, verzend- en factuuradressen) worden verwijderd 10 jaar na de laatste interactie met de site (de interactie kan een bestelling zijn of een login op de site);
  • degenen die zijn gebruikt om u onze nieuwsbrief te sturen totdat u ons vraagt ​​te stoppen met verzenden;

Wat zijn uw rechten?

Op elk moment, afhankelijk van de specifieke verwerking, kunt u: uw toestemming voor de verwerking intrekken, weten welke van uw persoonlijke gegevens we in ons bezit hebben, de herkomst en hoe deze worden gebruikt, de update, correctie of integratie aanvragen en in de gevallen waarin de huidige bepalingen voorzien, de annulering, de beperking van de verwerking of verzet zich tegen de verwerking ervan. Indien u dat wenst, kunt u verzoeken om uw persoonlijke gegevens in het bezit van CINZIAROSSI te ontvangen in een formaat dat leesbaar is voor elektronische apparaten en, waar technisch mogelijk, kunnen wij uw gegevens rechtstreeks overdragen aan een door u aangewezen derde partij.

Als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens onrechtmatig is gebeurd, kunt u een klacht indienen bij een van de toezichthoudende autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de naleving van de regels inzake de bescherming van persoonsgegevens. In Italië kan de klacht worden ingediend bij de Italiaanse gegevensbeschermingsautoriteit (http://www.garanteprivacy.it/).  

Deze informatie kan in de loop van de tijd onderhevig zijn aan veranderingen en aanvullingen, dus we nodigen u uit om de inhoud regelmatig te controleren. Waar mogelijk proberen we u direct op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen.

De gegevensbeheerder

CINZIAROSSI di Cinzia Rossi, via Dei Traghetti n. 111 – 00121 Rome (Italië), btw-nummer 03440270928

0